Aardappeltaartje – Handgepelde garnalen -Blanke boter
Tartelette de pommes de terre – Crevettes épluchées main – Beurre blanc
of / ou
Terrine van eendenlever – chutney van rode ui – Brioche
Terrine de foie de canard – chutney d’oignon rouge – Brioche
of / ou
Roerei – Truffel – Gerookte paling
Oeufs brouillés – Truffe – Anguille fumé
—
Roodpootpatrijs – Groene kool – Guanciale – Kroket
Perdrix rouge – Chou vert – Guanciale – Croquette
of / ou
Sliptongen ‘Meunière’
Solettes ‘Meunière’
of / ou
Holstein rib eye – peperroomsaus
Rib eye Holstein – sauce crème au poivre
of / ou
Kabeljauw – Zeekraal – Mousseline (+€4)
Cabillaud – Salicorne – Mousseline (+€4)
—
Dessert
Dessert
(voorbeeldlunch)
Gerookte zalm – Hoeve-ei – Mousseline – Handgepelde garnalen
Of
Carpaccio van rund – Parmezaan
—
Rode poon – Jonge spinazie – Jus van garnalen
Of
Tournedos – Peperroomsaus – Salade – Friet