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Menu 69

Aardappeltaartje – Handgepelde garnalen -Blanke boter

Tartelette de pommes de terre – Crevettes épluchées main – Beurre blanc

of / ou

Terrine van eendenlever – chutney van rode ui – Brioche
Terrine de foie de canard – chutney d’oignon rouge – Brioche

of / ou

Roerei – Truffel – Gerookte paling

Oeufs brouillés – Truffe – Anguille fumé

                                                              —

Roodpootpatrijs – Groene kool – Guanciale – Kroket

Perdrix rouge – Chou vert – Guanciale – Croquette

of / ou

Sliptongen ‘Meunière’

Solettes ‘Meunière’

of / ou

Holstein rib eye – peperroomsaus

Rib eye Holstein – sauce crème au poivre

of / ou

Kabeljauw – Zeekraal – Mousseline (+€4)

Cabillaud – Salicorne – Mousseline (+€4)

Dessert

Dessert

Lunch 37 / 40

(voorbeeldlunch)

Gerookte zalm – Hoeve-ei – Mousseline – Handgepelde garnalen

Of

Carpaccio van rund – Parmezaan

Rode poon – Jonge spinazie – Jus van garnalen

Of

Tournedos – Peperroomsaus – Salade – Friet